fbpx

Kevin Walian

VD och grundare

Kontakta Kevin

070-025 94 85

Viktor Skoglund

Affärsutvecklare och grundare

Kontakta Viktor

073-069 20 64

Jonas Isacson

Produktutvecklare

Kontakta Jonas

Scaffcalcs story

Att konstruera en byggnadsställning utan beräkning riskerar inte bara att bli kostsamt utan också livsfarligt. En kraftig vind kan på egen hand orsaka att en hel ställning rasar om den inte är rätt förankrad. Det var det som fick Kevin Walian och Viktor Skoglund att starta Scaffcalc, ett webbaserat program som beräknar dina byggnadsställningar på ett ögonblick. Nu står de inför en lansering med en investering från Chalmers Ventures i ryggen och många intressenter knackandes på dörren. 

Scaffcalc grundades 2019 av Viktor Skoglund och Kevin Walian. De träffades när de studerade till civilingenjörer på Chalmers och har under sin vänskap drivit andra bolag ihop. Idén till Scaffcalc uppkom när Kevin genom sitt jobb som konsult beräknade många byggnadsställningar och i samtalet med Viktor kom de båda fram till att en algoritm skulle kunna både påskynda och säkra processen. 

Partners och kunder

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder.

Vi strävar efter att ge er den bästa möjliga supporten i era ställningsprojekt, därför har vi ett nära samarbete med inspektörer och leverantörer för att säkerställa att ni som byggställare har det underlag ni behöver vid inspektion.

Scaffcalc använder cookies för att förbättra din upplevelse på hemsidan.